Arsenal võitis eile küll Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumise AC Milani vastu kodustaadionil 3:0, kuid kuna Milanil oli selja taga suur 4:0 võit, pääses edasi veerandfinaali Itaalia klubi. Vaid üks värav jäi Wengeri hoolealuseid lahutama lisaajast.

"Oleme liigas sattunud hea soone peale ning ma ei salga, et sellise hoo säilitamine saab olema keeruline, kuna tänane oli mängijatele suur pettumus," vahendab Wengeri sõnu AFP. "Kuid meeskond on hästi ühte kasvanud ning loodetavasti suudame me veel hooaja tugevalt lõpetada. Praegu pole aega pettumust tunda. Iga punkti pärast tuleb lõpuni võidelda ning see on see tegevus, mis meid sel hooajal ees ootab."

Arsenal jääb Premier League'i tabelis kolmandal kohal asuvast Tottenhamist 27 vooru järel maha vaid nelja punktiga. Viienda koha meeskond Londoni Chelsea kaotab Arsenalile omakorda kolme silmaga. Wenger usub, et kolmas koht tema meeskonnale on reaalne eesmärk.

"See on võimalik, kuna meid lahutab ainult neli punkti, kuid me peame selleni minema samm-sammult. Esmaspäeval on meil jälle suur mäng ootamas Newcastle'i vastu," lisas Wenger. "Et Tottenhamile järele jõuda, peame oma mängud võitma."