Öeldut juhtus pealt kuulma ka Liverpooli kapten Steven Gerrard, kes Mancini riietusruumide ees kõrvale kutsus ning ütles: "Sa räägid pressile, et Kompany saadeti platsilt minema Wayne Rooney ütluste pärast ning nüüd püüad sa Johnsoniga sama teha!"

Mancini olevat vahele segades öelnud: "Ma ütlen, mida ma tahan!"

Hiljem kommenteeris Mancini vahejuhtumit ka ajakirjanikele. "Gerrard tuli minu juurde ja ma ütlesin vist jah midagi. Steven Gerrard võib rääkida, mida tema tahab. Mina ütlesin, mis mina arvan. Niimoodi olen mina harjunud tegema. Mis Gerrard või teised mängijad räägivad, pole üldse oluline," vahendab BBC Sport itaallase sõnu. "See viga oli karmim kui Vinny oma. Kõik nägid seda."

Gerrard, kes nimetas Mancinit silmakirjalikuks, oli jätkuvalt eriarvamusel. "Ma ei arva nii. See oli selge võitlus palli pärast. Ta väidab, et Wayne Rooney keeras neile käru ja nüüd ta tahab ühte meie omadest pahandustesse tirida. See ei lähe tal läbi."

Liverpooli peatreener Kenny Dalglish ütles, et ta ei näinud Johnsoni viga väga hästi ega oska juhtunut kommenteerida. Ühtlasi süüdistas Dalglish ajakirjanikke, nagu oleksid nad vahejuhtumi ise välja mõelnud.

Ajaleht The Sun nimetas Mancini ja Gerrardi vahelist sõnelust "tunnelisõjaks".

Äsja tuli Inglise meediasse ka uudis, et 31-aastane Gerrard sõlmis Liverpooliga uue pikaajalise lepingu.

Vaata videot Johnsoni veast: