10. Golfis alati ise scorecardi (punktikaardi) täitmine
Isegi, kui sa oled Tiger Woods ning 100 miljoni inimese ees palli auku löönud, pead sa alati selle scorecard'ile kirja panema, muidu sind diskvalifitseeritakse.
9. NBA korvpallurite riietuskood
Korvpallurid peavad kõigil liigaga ning meeskondadega seotud üritustel kandma "Business Casual" riietust, ehk lubatud ei ole kanda siseruumides päikeseprille, kõrvaklappe ning t-särke.
8. Pesapallis löögiõiguse äraandmine
Pesapalliliigas MLB võib söötja anda teisele mehele löögiõiguse
7. Džokide kaalulimiit
Džokide keskmine kaal on 52 kilogrammi, sest enamus võistluste kaalulimiite on alla 60 kilogrammi. Seetõttu on buliimia, pidev lahtistite tarbimine jms. väga levinud.
6. Keelautd muruparandused golfis
Mängija võib liigutada kive ja õlekõrsi, kuid ei tohi parandada teise mängija poolt põhjustatud auke augu ja palli vahel.
5. Vihm tähendab automaatset viiki
Rahvusvahelises kriketis tähendab vihm meeskondade vahel automaatset viiki ehk katkestamist, kui lööja meeskonnal on üle 20 overi.
4. Jalgpallis liigse tähistamise keelamine
Värava löönud jalgpallurile tähendab särgi seljast tirimine automaatset karistust. Vaesed kaitsjad, kes karjääri jooksul mõned korrad väravani jõuavad.
3. Tennise treenerireegel
Tennis on spordiala, kus treener peab mängu eemalt jälgima ning mängijaga suhelda ei tohi.
2. Golfireeglid invaliididele
Golfis kehtivad samad reeglid kõigile mängijatele. Isegi, kui sa oled invaliid ning iga samm teeb haiget, ei tohi sa golfimasinaga pallile järele sõita.
1. Jalgpallis viga saanud mängija väljakukõrvale saatmine
FIFA reeglite kohaselt peab viga saanud mängija koheselt väljaku äärde toimetama. Vastasmeeskonnale on see hea viis olukorra ärakasutamiseks.

Lugeja, millised reeglid on kõige absurdemad Sinu arvates?