GP võitis Tiit Kivisild Torrerol, kaheksast auhinnalisest kohast neli hõivasid eestlased, ning auhinnalisi kohti tuli võistluse vältel teisigi.

Kuni 160 cm kõrguste takistustega põhiparkuuris jõudsid ümberhüpetele vaid Tiit Kivisild Torrerol ja viimasena startinud venelanna Anna Gromzina hobusel Pimlico. Kõigi eestlaste rõõmuks tegid ümberhüpetel kiirema sõidu Kivisild ja Torrero ning võtsid sellega etapivõidu.

Nelja karistuspunktiga jõudsid auhinnalistele kohtadele neljandaks platseerunud Rein Pill ja Virgin Express, kuues Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Trooja ning seitsmes Andres Udeküll ja Ex Calibur.

Eestlased tulid auhinnalistele kohtadele teisteski sõitudes. Reedese päeva põhisõiduks oli 135 cm kõrgune parkuur, kus Heiki Vatsel ja Fee saavutasid puhta sõiduga neljanda koha. Auhinnalisele kaheksandale kohale jõudsid samuti puhta sõiduga Andres Udeküll ja Ex Calibur, üheksandale Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Sunday, kümnendale Kivisild ja Torrero ning üheteistkümnendale Rein Pill ja Virgin Express.

Noorhobuste klassis kõrgusel 125/130 cm olid parimad eestlased Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Zelibo, kes jõudsid kuuendaks. 130 cm kõrguses parkuuris oli Rein Pill Touransil kolmandal kohal, samuti auhinnalisel kuuendal kohal Tiit Kivisild ja Calina.

Laupäeval võttis Kivisild 6-7aastaste hobuste 125/130 cm kõrguses parkuuris Corsicaga teise koha, samas sõidus olid kuuendal kohal Pill ja Favorit. 140 cm kõrguses parkuuris tulid neljandaks Kivisild ja Calina, kaheksandad olid Gunnar Klettenberg ja Bingo.

Võistlusel osales 48 sportlast Eestist, Lätist, Leedust, Valgevenest, Poolast ja Venemaalt kokku 108-l hobusel. Järgmisel nädalalõpul jätkuvad võistlused samas ratsakompleksis Baltic Riders Touri viimase etapiga.