Sellel nädalavahetusel, reedel ja laupäeval, jätkuvad Eesti autoralli meistrivõistlused viienda etapiga. Lõuna-Eesti ralli on peale aastast pausi taas kalendris ja Võrumaa suurepärased ralliteed ootavad sõitjaid ja publikut.

Kokku registreerus rallile 69 rallipaari kuuest riigist. Lisaks Eestile on esindatud Läti, Leedu, Venemaa, Soome ja Ukraina. Stardirivi avavad WRC autoga startivad Georg Gross ja Raigo Mõlder, kelle järel lähevad rajala N4 klassi sõitjad, eesotsas meistrivõistluste liidrite Kaspar Koitla ja Andres Otsaga. Neile järgnevad Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans, Sander Pärn ja Ken Järveoja, Raul Jeets ja Andrus Toom, Rainer Aus ja Rein Jõessar ning paljud teised.

Lõuna-Eesti ralli start antakse reedel, 19. augustil kell 18.00 Võru linnastaadionilt ja võistlejatel tuleb reedel läbida 3 lisakatset Haanja- Rõuge ümbruses. Esimese rallipäeva lõpus toimub regrupeering ja teisele päevale stardivad võistlejad esimese päeva tulemuste järgi. Laupäeval, 20. augustil stardib esimene auto ralli hooldusalast Võrus, Pikk tn.2 Bauhof kaubandus-keskuse parklast kell 10.00. Teine rallipäev viib võistlejad Vastseliina ja Misso ümbruses olevatele headele ralliradadele ja kiiruskatseid on teisel päeval 6 millest 3 korduvad. Lõuna-Eesti ralli 2011 võitja finiš on kell 17.00 Võrus,linnastaadionil.