Royal Balaton Golf and Yacht Club nimelisel väljakul võidutses poistest prantslane Kenny Subregis tulemusega par. Kolme võistluspäeva tulemused olid 72-74-70 (E). Tüdrukute seas oli klass omaette Hispaaniat esindav Harang Lee, kes mängis 5 alla pari (72-71-68).

Georg Reintam (86-87-80) lõpetas 40. ja Marten Palm (80-82-92) jagatud 41. kohaga. Mõlemad poisid kiitsid nii väljakut, mis hoolimata vihmasadusest püsis heas korras, kui ka võistluse korraldust.

Golfi Euroopa naiste meistrivõistluste võit läks Iirimaale

Eelmisel nädalal Hollandis toimunud naiste Euroopa meistrivõistlused golfis lõppesid iirlanna Lisa Maguire triumfiga, kes edestas lähimat konkurenti, kaasmaalast Stephanie Meadowi, nelja löögiga, mängides 73-68-73-79 (+5).

Võistlus toimus Noordwijkse Golfiklubis, kus links tüüpi väljak oli ilma tõttu katsumus ka Euroopa tippamatööridele.

Eestlastest osalesid Annika Meos (79-92-81) ja Merlin Palm (88-88-85), kellel cut'i läbida ei õnnestunud. 

" Väljak oli raske, rough'st oli keeruline välja saada. Mulle oli see esimene õige links väljaku kogemus," ütles Merlin. Annika Meos on varem kahel links väljakul mänginud, kuid temagi pidi tunnistama, et raske oli oma mängu leida, sest eksimuse korral oli par'i tegemine väga raske. "Väljak ise oli ideaalses korras ja griinid olid väga kiired, kuid eksisin ise liiga palju," lisas Meos.