Augur sai reede õhtust pühapäevani nautida tabeli kõrgeimal astmel olemist, kui 13. vooru sisse juhatanud kohtumises alistati Rummu Dünamo 8:2. Kaks väravat Auguri kasuks lõid Marko Arge ja Roman Minlibajev.

Sarnase tulemusega vastas pühapäeval Anži, olles 8:3 parem FC Ararat-TTÜst. Anži eest said kaks tabamust kirja Erik Šteinberg ja Vjatšeslav Kulakov. Anži kohtub viimases voorus sel pühapäeval, 20. märtsil eelviimaseks langenud FC AEG Real Estate'iga ja Augur Unibet/Nõmme Kaljuga.

Peaks Anži viigistama ja Augur võitma, lõpetatakse hooaeg võrdsete punktide juures ja mängitakse lisakohtumine. Kui Augur võidab ja Anži kaotab, on tiitel Auguri, ent kui mõlemad võidavad või Augur kaotab, on Anži teist aastat järjest meister.

Teistes eelviimase vooru mängudes võitis ARS 5:3 AEGi ja FC Narva-Jõesuu 5:1 Kaljut. Enne viimast matši on selge, et Ararat-TTÜ peab leppima viimase kohaga ja langeb välja. Üleminekumängudel Meistriliiga koha eest võitlema asuv meeskond on aga veel lahtine.

Pärast 13 vooru näeb paremusjärjestus välja järgmine: Anži 34 punkti, Augur 32, Narva-Jõesuu 20, ARS 19, Kalju 16, Dünamo 13, AEG 12 ja Ararat-TTÜ 5