Laupäevaste matchide selgitamiseks mängiti reedel  2 ringi löögimängu, kus kokku  startis  23 meest ja ainult 4 naist. Mehed mängisid valgetelt tiidelt, naised punastelt.  Kahe võistlusringi tulemuste põhjal selgusid 16 parimat meest, kes jätkasid laupäeval võistlust  löögimängu tulemuste alusel määratud paarides rajamängus. Löögimängus mängis kahe ringi peale parima tulemuse välja üldvõitja Torel Neider, kes tegi kokku +20 lööki( 84, 80). Kahe ringi parima scratchi 79 lööki tegi Eero Sikka Suuresta Golfiklubist. Kõikidel võistluspäevadel said võistlejad rinda pista paduvihmaga, ent mängu aitas nauditavaks muuta väga heas korras väljak.

Torel  võitis matchides järjest Sander Kukke, Gert Hollandit, Johann Andreas Härmat ning finaalis Egert Põldmad. Finaalmängus suutis Egert Toreliga viigistada vaid kolmandal rajal ning võit selgus juba 16ndal rajal, kus Torelil oli 4 up´i. Torel võitis kokku 7 rada, Egert 3 rada ja viiki jäi 6 rada. Egert Põldma võitis finaali pääsuks Taivo Jaansood, Janar Toomessod ning Egeti Liiva, vahendab golfar.ee.

Torel ise võistlusest:'Võistlus oli päris raske. Esimesel võistluspäeval oli ilm  külm ja väga tuuline, eks tulemused räägivad enda eest! Sain reedel külma ja närvipõletiku. Terve laupäeva võitlesin meeletu jalavaluga, ei saanud isegi korralikult kõndida, rääkimata pallilöömisest. Läbi raskuste võitsin Sander Kukke ja Gert Hollandit. Ilm oli väga kehva. Sadas terve päeva ja tuul oli meeletu. Kuna Inglismaal elades,õppides ja golfates olin harjunud tuulega mängima, siis mul oli veidi lihtsam mängida. Pühapäeval oli esimene ring Johann Andreas Härma vastu, mille võitsin tulemusega 5/3 ja sain finaali. Finaalivastast ei osanud ennustada, kuna mäng Egert Põldma ja Egeti Liivi vahel finaalkoha eest kestis kuni esimese lisarajani, mille lõpuks võitis Egert. Finaal oli võistluste vaieldamatult raskeim ring. Jalg andis kohutavalt tunda ja löögitehnika polnud kõige parem. Egertil oli ka kuues võistlusring ja temalgi löögitehnika pisut lagunes. Võistlusringi kaheksandal rajal aga võitsin ja sealt enam edu käest ei andnud ja lõpuks võitsin tulemusega 3/2 ehk 16ndal rajal. Emotsioon oli päris võimas, sest see on mu esimene individuaalne Eesti Meistritiitel.´

Kolmanda koha mängus kohtusid omavahel Egeti Liiv  Valgeranna Golfiklubist ning Johann Andreas Härma Tallinna Golfiklubist. Kolmanda koha võitja selgus seitsmeteistkümnendal rajal, kus Egeti sai vajalikud 2 up´i.

Naiste võistluse muutis vähem põnevamaks kesine osavõtjate arv, kuid meistrina väljus võistlusest nagu eelmiselgi aastal Mari Hütsi Tallinna Golfiklubis. Mari alistas finaal matchis klubikaaslase Lil Kuuli seitsmeteistkümnendal rajal 2 up´iga. Kolmanda koha sai loobumisvõiduga Helina Meos, võidu andis Merlin Palm, kes haigestus.