Kelly enda sõnul jäi ta toimunuga väga rahule, sai mäel harjutada ja filmida koos mõningate
maailma parimate sõitjatega, lisaks külastas filmimise jooksul mitmeid erinevaid ja huvitavaid mäesuusakeskuseid nagu Chamonix, La Clusaz, Chatel, Avoriaz, Les Houches.

Filmi treiler nägi ilmavalgust hiljuti, 2. septembril. Filmi ennast on avalikkuse ette oodata aga juba oktoobri keskpaigas. Prantslaste filmis "Punch Line" teevad kaasa nimekamatest sõitjatest Šveitsit pärit Virginie Faivre, kes tuli 2009. aastal maailmamestriks rennisõidus (Half Pipe), norralanna Ane Enderud, kes on kahe viimase aasta freeride´i maailmameister, Prantsusmaalt pärit Xavier Bertoni ja Kevin Rolland, mõlemad on võitnud rennisõidu X-Games´idel.

"Punch Line" on jaotatud kaheksaks erinevaks looks. Tüdrukutele on eraldatud üks osa "Sweet Flavor", antud osa kajastab siis Kelly, Virginie ja Ane tegemisi mäel.

Lisaks DVDle jõuab film oktoobri keskpaiku www.skipass.com vahendusel 3 euro eest ka internetisõpradeni. Filmi tulust pool annetatakse projekti "Happy Ride" tarbeks, mille abil soetatakse puuetega lastele suusatoole.

Vaata filmi "Punch Line" tutvustavat klippi. Kelly Sildaru on aktsioonis teise minuti alguses: