Õhtu naelaks on Eesti Meistriliiga XXII vooru mängu ning kauaoodatud Tallinna derby FC Levadia ja FC Flora vahel algusega kell 19:30.

Alates 2000. aastast korraldatava laiahaardelise heategevusüritusega kutsub FC Levadia kõiki lapsi ja noori üles hoiduma narkootikumidest ja asjatust logelemisest ning tegelema selle asemel spordi ja jalgpalliga.

Heategevusürituse patroonina külastab üritust endine Manchester Unitedi ja Evertoni ründetäht Andrei Kanchelskis, kelle lennutab mängule rahvuslik lennukompanii Estonian Air. Varasematel aastatel on patroonidena Kadriorus käinud Erika Salumäe, Sergei Bubka, Vladislav Tretjak, Mart Poom, Igor Belanov, Erki Nool, Eusébio, Jaak Mae ja Aleksei Budõlin.

Kanchelskis saabub Tallinnasse vahetult enne üritust ning vastab pärast FC Levadia - FC Flora kohtumist Kadrioru staadionil ajakirjanike küsimustele.

Kõikidele kuni 18-aastastele lastele on üritusele sissepääs tasuta, samuti pakub FC Levadia koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga noortele huvitavat tegevust. Võimalik on proovile panna oma jalgpallialased oskused penaltite löömise ja triblingu võistlustel. Osalejatele panevad auhinnad välja SonyEricsson, Budampex, Balbiino ja Eesti Jalgpalli Liit.

Kõikide piletiga pealtvaatajate vahel loositakse välja kaks SonyEricssoni mobiiltelefoni ning kolm auhinnapaketti Meriton Grand Hotellilt.