Laupäeval kell 12 puhus esimese sõidu stardi ajal mõõdukas põhjatuul kiirusega kuni 3 m/s. Suurte jahtide grupis tekkis kohe algusest peale tihe rebimine Premiumi (EST 499 roolis Priit Tammemägi) ja Forte (EST 475 roolis Jaak Jõgi) vahel. Selline oli nende järjestus ka finišis. Head sõitu tegid ka Brigitta-X (EST 606 roolis Aleksander Karboinov) olles esimeses sõidus kolmas. Kolmemeetrise tuulekiirusega kujunes jahtidel sõidu kestvuseks tund kuni poolteist.

Väikeste jahtide grupis tekkis tihe konkurents Zarah May (EST 271 roolis Kristo Kööp) ja Tessa (EST 324 roolis Alar Ivanson) vahel. Neile pakkusid konkurentsi Tuulelaul (EST 175 roolis Rait Riim) ja Viru (EST 95 roolis Indrek Pikk). Esimesed kolm jagasid selles järjestuses ka esimese sõidu kolme parema kohti.

Tuul oli esimese sõidu ajal oluliselt vaikinud ning suurte jahtide teise sõidu stardis tekkis olukord, kus väikse tuulega said teistest eest ära Premium, Brigitta-X ja Sylvia. Teised jahid kaldusid mõneks ajaks hoopis finišijoonest allapoole enne kui tuule kätte said. Kõige õnnetumasse tuulevaikusesse jäid Evelyn III, Forte ja Deja Vu. Tuulevaikus otsustas ka teise sõidu finiši, kus kontrollaja jooksul jõudsid üle finišijoone Premium, Sylvia, Brigitta-X ja Forte.

Väikeste jahtide grupi teise sõidu stardis puhus tuul kuni 1,7 m/s, mida ei jätkunud siiski terveks sõiduks. Nii otsustasid kohtunikud selle grupi sõidu lühendatud rajaga ära lõpetada ja finiši varem vastu võtta. Teise sõidu kolm paremat olid  Tessa, Zarah May ja Leila (EST 242 roolis Priit Põldma). Kuna laupäeval vaikis teise sõidu lõpuks tuul täiesti, siis sel päeval rohkem sõite ei peetud.

Pühapäeval paistis meri hommikul veel siledam, kuid kell 12 puhus siiski loodetuul kiirusega 3 m/s. Eelmise päevaga võrreldes pisut lühemal rajal olid suured jahid finišis ca 40 minutiga. Nüüd oli Forte kiirem kui Premium ja neile järgnes Sylvia. Väikestel jahtidel kulus raja läbimiseks kuni tund ja 15 minutit. Selles sõidus oli kiireim Tessa, kellele järgnesid Zarah May ja Tuulelaul. Pärast seda sõitu ei olnud nii esimese kui ka teise grupi esikoht veel päris kindlalt jagatud.

Esimeses grupis oli võimalus üldvõit võtta nii Premiumil kui ka Fortel ja teises grupis nii Tessal kui ka Zarah Mayl. Selleks said kõik võimaluse viimases sõidus. Veel vaiksemaks jäänud tuule tõttu lühendati esimesel grupil rada ja siin sõidus oli kiireim Brigitta-X, kellele järgnesid Premium ja Forte. See sõit otsustas ka kogu võistluse paremusjärjestuse. Teise grupi jahid jäid paraku hoopis tuulevaikusesse, mistõttu tuli nende sõit katkestada ja paremusjärjestus kujunes kolme peetud sõidu tulemusel.

I grupp - ORC I ja II grupp

1. Premium - EST499, roolis Priit Tammemägi - 6 punkti
2. Forte - EST475, roolis Jaak Jõgi - 10 punkti
3. Brigitta-X - EST606, roolis Aleksander Karboinov - 11 punkti
4. Sylvia - EST478, roolis Aare Kööp - 22 punkti
5. Evelyn III - EST477, roolis Sven Heil - 24 punkti
6. Deja Vu - EST494, roolis Kalle Lukk - 27 punkti
7. Chérie - EST633, roolis Ivar Aru - 28 punkti
8. Adele - EST467, roolis Aleksander Zolotov - 32 punkti

II grupp - ORC III ja IV grupp

1. Tessa - EST324, roolis Alar Ivanson - 4 punkti
2. Zarah May - EST271, roolis Kristo Kööp - 5 punkti
3. Tuulelaul - EST175, roolis Rait Riim - 13 punkti
4. Viru - EST95, roolis Indrek Pikk - 13 punkti
5. Leila - EST242, roolis Priit Põldma - 14 punkti
6. Minni - EST251, roolis Andres Aavik - 15 punkti
7. Eneli - EST107, roolis Jens Kasemets - 21 punkti