Seejuures võitis Kuremaa neljanda veerandaja täiesti uskumatu skooriga 33:9, teatab basket.ee. Neljanda veerandaja alguses juhtis Pärnu meeskond 55:35, ent järgmise kuue minutiga tegi Kuremaa 22:0 spurdi ja asus juhtima!

Mehise spurdi peategelaseks kerkis Madis Pärn, kes tõi kõnealuse kuue minuti jooksul kõik oma tänased 12 punkti. Järgnenud põnevate lõpuminutite kangelaseks osutus aga Martin Dorbek, kes tabas viimase kahe minutiga kaks kaugviset (viimase 5 minuti jooksul kokku kolm kaugviset ja kõik oma 9 punkti). Neist teine viis Kuremaa poolteist minutit enne mängu lõppu ette 62:58.

Veel minut hiljem sai ründelauast palli Jaan Puidet, kelle korv tõi tabloole 66:60 ja kindlustas Kuremaale üllatusvõidu. Puidet oli täna üks Kuremaa parimaid 11 punkti ja 13 lauapalliga, sh 6 ründelauast. Puideti ja Pärna kõrval skooris Kuremaa parimana 13 punkti Taavi-Peeter Liiv.

Väärib veel tähelepanu, et Kuremaa tabas 25-st kaugviskest 10, Pärnu aga nutused 16st 1. Kokkuvõttes jäi mõlema meeskonna visketabavus alla 40%.

TTÜ korvpallimeeskond alistas täna Balti liigas Zemgale 78:73 (40:35) ja tõusis kaheksa võiduga Challenge Cupi vaheturniiril D-alagrupi liidriks.