Ainsa Eestis toimuva golfi profiturniiri võitsid Põhjamaade tugevaimate mängijate konkurentsis meeste arvestuses soomlane Kalle Samooja kolme võistluspäeva arvestuses supertulemusega 213 lööki ehk kolm alla raja par’i ning naistest soomlanna Annika Korkeila 218 löögiga ehk kaks üle raja par’i.

Eestlastest parimana jagas Mari Suursalu lõppkokkuvõttes 6.-7. kohta koos värske Eesti lahtiste meistrivõistluste golfis „Estonian Amateur Open 2008 by Floorin“ võitja Satu Harjuga. Mari Suursalu hoidis peale esimest ja teist võistluspäeva kokkuvõttes teist kohta, kuid langes viimasel mängupäeval kokku 225 löögiga kuuendaks.

Mari Suursalu sõnul võitles ta kolme päeva jooksul tehnikaprobleemidega ning lõpptulemus jäi ootustele alla. „Jõelähtme rada oli ülihea kvaliteediga, kuid pingelises olukorras vedas alt enda mängutehnika. Homme sõidan juba Rootsi SAS Masters profiturniirile, kus loodan täna tehtud vigadest õppida ning parema tulemuse saavutada,“ lisas Suursalu.

Meeste arvestuses oli võistlus eriti tasavägine ning esinelik mahtus peale kolme võistluspäeva kolme löögi sisse. Enne viimast otsustavat päeva oli võimalikku võitjat raske ennustada ning võiduvõimalus oli enam kui kümnel mängijal. Meeste arvestuses oli parim eestlane Martin Toom, kes jõudis finaali ning oli 227 löögiga kokkuvõttes 33 kohal.

19.-21. septembrini Jõelähtme golfiväljakul toimunud elukutselistele golfarite mõeldud Finnish Golf Tour finaalvõistlusele kvalifitseerus hooaja tulemuste põhjal 87 tugevaimat mees- ja naissportlast Põhjamaadest ning seitse eesti mängijat, kes said osalemiseks wild cardi.