Kolmas oli Taivo Pui klubist sportkeskus.ee. Eesti meistrivõistluste arvestuses oli poolmaratoni medalikolmik: Pavel Loskutov, Taivo Püi ja Margus Pirksaar.

Naiste arvestuses oli kiireim ja tuli Eesti poolmaratoni meistriks Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi jooksja Sigrid Valdre. Talle järgnesid sama klubi esindaja Jekaterina Batjuk ja lätlanna Ilona Marhele. Eesti meistrivõistluste arvestuses võitis pronksmedali Kadri Kadak klubist Sportkeskus.ee.

Kümnekilomeetri distantsil olid kolm kiiremat lätlane Mareks Florosenoks, Kaupo Tiislär Rapla Jooksuklubist ja Rahno Palmi kergejõustikuklubist Viimane Ring.

Naiste arvestuses tegid puhta töö külalisvõistlejad. Võitjaks krooniti lätlanna Daniela Fetcera, leedulanna Rasa Drazdauskaite ja lätlanna Ieva Dimza ees. Parim eestlanna oli meie 800 meetri jooksu esinumber Egle Uljas.

Haribo lastejooksudel Tammsaare pargis lippasid arvukad lapsed koos Tibu ja Jäpe ning Haribo Karuga.

Baltimaade suurima rahvaspordiürituse, SEB Tallinna Sügisjooksu, osalejaid oli tervitamas kultuuriminister Laine Jänes ning jooksupeo kuulutas avatuks Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen. Stardipaugu suurjooksule lasid sõudmiskorüfee Jüri Jaanson ning kettaheite maailmameister Gerd Kanter.

Meeleolukal jooksupäeval päiksepaistelises Tallinna kesklinnas osales tuhandeid inimesi üle kogu Eesti ja ka üheksast välisriigist.