Vilniuse FK Žalgiris — Tallinna FC Levadia mängust teeb otseülekande ka ETV. Ülekanne algab teisipäeval, 22. mail kell 16:55.

Kell 17:00 Vilniuse FC Žalgiris — Tallinna FC Levadia,
Vilniuse Žalgirise staadion

Esimene omavaheline kohtumine: 1:1

FC Levadia treener Igor Prins märkis, et võitja võtab selles mängus kõik. “Võõrsil Žalgirise vastu punkte teenida on väga raske ülesanne. Peame meeskonnana väga hästi tegutsema, et väravani jõuda. Viik rahuldaks meid, aga me ei mõtle selle peale. Meeskond ei keskendu ainult kaitsele, vaid me püüame luua mitmeid võimalusi ja väravaid lüüa,” rääkis Prins.

Poolkaitsja Konstantin Nahk ütles, et meeskonna eesmärk on pääseda järgmisesse ringi. “Oleme selle jätnud viimasele minutile, aga kõik on endiselt veel meie endi kätes,” sõnas Nahk.

Peakohtunikuks on Romans Lajuks (LAT), abikohtunikeks Janis Pukijans (LAT) ja Jurijs Popovicenko (LAT) ning neljandaks kohtunikuks Paulius Malžinskas (LIT). Žalgirise poolel jätab mängu vahele Julian Bursuc.

Kell 18:00 Tallinna FC TVMK — Panevežyse FK Ekranas,
Kadrioru staadion

Esimene omavaheline kohtumine: 1:2

“Esimeses omavahelises mängus domineeris Ekranas esimesel poolajal ja lõi kaks väravat. Teine poolaeg kuulus meile ja olime viigile väga lähedal,” meenutas TVMK peatreener Vjatšeslav Smirnov. “Kahjuks oleme kaotanud võimaluse alagrupiturniirilt edasi jõuda, aga nüüd saamegi anda võimaluse ka noorematele mängijatele. Igatahes püüame väärikalt esineda.”

TVMK poolkaitsja Andrei Borissov: “Ekranasel on väga hea meeskond ja esimene omavaheline kohtumine oli väga huvitav ja võitluslik. Soovime kodus revanši võtta.”

Mängu peakohtunik on Sergejs Braga (LAT), abikohtunikud Aleksejs Mileika (LAT) ja Peteris Babickis (LAT) ning neljas kohtunik Eiko Saar (EST). FC TVMK poolel on mängukeelu all Jegvenijs Kacanovs.

Kell 18:00 Narva JK Trans — FBK Kaunas,
Narva Kreenholmi staadion

Esimene omavaheline kohtumine: 2:3

“Mängime teist korda Kaunase vastu, nii et oleme juba näinud, et nad mängivad agressiivset ja mitmekülgset jalgpalli. Meie eesmärgiks on väga tugeva vastase vastu pakkuda hea esitus,” rääkis JK Transi peatreener Valeri Bondarenko.

Poolkaitsja Vladislav Ivanov: “Tegemist on alagrupiturniiri viimase mänguga ja mõlemad meeskonnad on juba kindlustanud edasipääsu. Võime tulemusele vähem tähelepanu pöörata ja rohkem rõhku panna heale esitusele, et oma fänne rõõmustada.”

Mängu peakohtunikuks on Vadims Direktorenko (LAT), abikohtunikeks Deniss Grabejs (LAT) ja Arnis Lemkins (LAT) ning neljandaks kohtunikuks Neeme Neemlaid (EST).

Kell 20:45 Vilniuse FK Vetra — Tallinna FC Flora,
Vetra staadion

Esimene omavaheline kohtumine: 3:0

FC Flora peatreener Pasi Rautiainen: “Balti Liiga mäng Vetra vastu on väga oluline, et anda meie palluritele rahvusvahelise mängu kogemust ja seda hea vastase vastu. Vetra on kohtumise favoriit, aga me loodame pakkuda head võitlust ja pealtvaatajatele huvitava õhtu.”

FC Flora ründaja Jarmo Ahjupera: “Võõrsil on alati raskem mängida kui kodus. Me ei oota Vilniuses kerget kohtumist, aga meie eesmärk on lõpetada 2007. aasta Balti Liiga hooaeg positiivsete emotsioonidega.”

Mängu peakohtunik on Andrejs Sipailo (LAT), abikohtunikud Adolfs Supe (LAT) ja Haralds Gudermanis (LAT) ning neljas kohtunik Arturas Pipiras (LIT).