Eesti Kergejõustikuliidu vaatlejate aruannete põhjal koostatud 2005. aasta tähtsamate kergejõustikuvõistluste ülevaates on aasta rumalaima autasustamise korraldajana märgitud “Sporditähte”, kelle miilijooksu autasustamine kestis sponsorite nimetamise ja sponsorite nänni jagamise tulemusena nii kaua, et kettaheitjad jõudsid selle ajaga teha kaks võistlusvooru.

Võistlusbaasidele hinnangu andmisel pidasid vaatlejad parimaks Kadrioru staadioni, samal ajal kui Kalevi Keskstaadion tuuakse välja kui praktiliselt võistluskõlbmatu.

Sisehallidest peeti parimaks Lasnamäe Kergejõustikuhalli. Tallinna Spordihall kipub jääma väikseks ja Audentese hall on planeeritud eeskätt treeningbaasina, teatab raport.

Hea hinnangu sai vaatlejatelt ka Rakvere staadion, mis sai sel suvel suure koormuse. Tartu Ülikooli staadioni kohta märgib ülevaade, et baas oli põhimõtteliselt võistluskorras (tänavu isegi muru niidetud), kuid staadionipersonal vaatamata oma suurusele endiselt asjatundmatu.

Parimateks võistlusteks aastal 2005 nimetab raport Euroopa karikavõistluste II liigat, millele järgnesid Rukkilillemängud ja TV 10 olümpiastarti finaal Rakveres.