Juba avapoolaja järel oli seis 3:0. Väravate sadu algas 17. minutil, kui nurgalöögist tulnud palli lõi peaga postide vahele Oliver Giroud. Teine värav tuli kohe järgmisel minutil Blaise Matuidi esituses ning 40. minutil lisas kolmanda tabamuse Mathieu Valbuena. Seis võinuks vabalt olla ka 4:0, sest Karim Benzema ei suutnud 32. minutil realiseerida enda teenitud penaltit.

Teisel poolajal sai Benzema värava siiski kirja. 67. minutil karistas ta külmavereliselt ära Šveitsi kaitsjate eksimuse. Vaid neli minutit hiljem oli seis juba 5:0 ja seekord värava autoriks Moussa Sissoko. Au tuleb anda ka Šveitsile, kes võitles vaatamata katastrofaalsele seisule edasi ja lõi kaks väravat tagasi. Kõigepealt 81. minutil otse karistuslöögist, umbes 33-35 meetri pealt Blerim Dzemaili ja 87. minutil vormistas lõppseisu Granit Xhara.

Eelinfo:

Prantslased alistasid MM-i esimeses mängus veenvalt 3:0 Hondurase ja Šveits noppis vajalikud punktid ära Ecuadori vastu, lüües üleaja viimasel minutil 2:1 võiduvärava.

Meeskonnad on varem vastamisi läinud 36 korral, Prantsusmaa on noppinud nende mängude lõikes 15 võitu.

Täna toimub teinegi E-alagrupi mäng. Honduras ja Ecuador püüavad vahemaad alagrupi liidritega tagasi teha. Ecuadori meestel peaks motivatsiooni jätkuma - siiani on pea kõik Lõuna-Ameerika riigid näidanud turniiril head vormi.