uusahüpetes jättis võidu koju Illimar Pärn, kahevõistluses on pärast hüppevõistlust kaksikjuhtimine Egert Maltsal ja Kristjan Eljandil. Haanja murdmaaradadel läksid võidud Norrasse, meie parimad esikümnesse ei jõudnud.

Pärn tõusis Põhjamaade eakaaslaste seas parimaks 66,5 ja 68,5 meetriste õhulendudega Tehvandi K-70 mäelt, tehes pikimad hüpped mõlemas voorus ja kogudes 213,0 punkti. Jan-Henrik Kilpinen Soomest jäi maha 9,4 ja Christoffer Nygard Norrast 9,9 punktiga. Teistele eestlastele jäi 60 m joon kättesaamatuks — Aldo Leetoja oli 11. ja Alar Asuküll 13., ülejäänud jäid võistlejaterivi lõppu.

Kahevõistlejate konkurentsis hüppas Malts koguni 74,5 ja 74 meetrit (251,4 punkti) ning läheb murdmaadistantsile tervelt minut ja 30 sekundit enne Eljandit. Eestlaste lähimaks ohustajaks on soomlane – Ville Tuppurainen stardib 1.59 pärast liidrit.

Murdmaasuusatamises ei õnnestunud võõrustajatel reedeste sprindisõitude edu korrata. Noormeeste 10 km klassikadistantsil sai meie parimana Vladislav Kostin 14. koha, kaotades parimat aega näidanud Eirik Resaland Wiikile 1.10,5. Esikohakonkurents oli tihe — Eirik Kurland Olsen kaotas võitjale 1,2 ja Jonas Nielsen 2,9 sekundit, kõik poodiumile pääsenud on norralased. Sprindimeister Timo Simonlatser lõpetas 21. kohaga, meeskonnakaaslastest olid temast paremad ka Priit Talves (18.) ja Martten Kaldvee (19.).

Tütarlaste hulgas osutus mahajäämus parimatest veelgi suuremaks. Kaija Udras oli 5 km klassikasõidus Eesti koondise edukaimana 21., kaotades võitjaks pärjatud Marte Eldenile 1.48,9. Ella Lundbäckil Rootsist jäi esikohast puudu vaid 1,1 sekundit, Astrid Jacobsen Norrast kaotas kolmandana 11,2 sekundiga.