Iraan ja Nigeria on sattunud väga heasse alagruppi, kus Argentiinat peetakse muidugi kindlaks soosikuks. Kuid teise tiimina võib alagrupist edasi pääseda ükskõik, kes kolmest - Nigeeria, Iraan või Bosnia ja Hertsegoviina. Hetkel arvaks ma, et Bosnial on kõige paremad võimalused edasi saada, kuid muidugi jalgpallis võib juhtuda kõike.

Olles hetkel koondisega koos Haapsalus, valmistudes järgmiseks valikmänguks Rumeenia vastu neljapäeval, oli tükk tegemist mängu ajal ärkvel püsida. Tegemist oli esimese viigiga turniiril ja kindlasti oli siiamaani kõige igavam mäng. Loodetavasti suudavad mõlemad meeskonnad enda mängu kvaliteeti parandada ja mängida järgmised kohtumised tunduvalt edukamalt.

Esimene poolaeg kulges Nigeeria taktikepi all. Nigeeria hoidis üldiselt palli rohkem, kuid ohtlikuma momendini jõudis Iraan, kelle pealöögi nurgalöögist suutis tõrjuda Nigeeria väravavaht Vincent Enyeama. Nigeeria ründas esimesel poolajal üldjuhul läbi vasaku ääre, tekitades paar lubavat momenti, kuid üldiselt ei suutnud väga palju ettepoole käike leida. Iraan istus esimesel poolajal rohkem enda poole peal, olles madalas kaitseblokis ning saades palli, proovis mängida kontrarünnakutele. Mõlemad võistkonnad tegid palju vigu, mida sellel tasemel ei ootaks.

Teine poolaeg kulges üldiselt suhteliselt samas tempos, kus Nigeeria hoidis palli rohkem, kuid see oli enamjaolt kaitsjate ja poolikute vahel, leidmata ohtlikke käike ettepoole. Iraan kaitses hästi ning palli saades tekitas mitmeid ohtlike momente Nigeeria värava all, kuid väravavahi kindel tegutsemine hoidis ära halvima.

Kui Iraan ja Nigeeria tahavad alagrupist edasi saada, peavad nad oma sooritust tõsiselt parandama.