"Kindlasti oli see vahegrupiturniiri kõige viletsam mäng. Juba esimese 3-4 minutiga oli mäng täiesti vastaste kätes. Terve esimene poolaeg oli meie jaoks täielik ebaõnnestumine. Täiesti lubamatu! Selg vastu seina seisus, kus vajasime igal juhul võitu, alustasime mängu sel viisil ... Siin ei olegi midagi öelda, nii lihtsalt ei tohiks mängida," sõnas pettunud Kullamäe Delfile ja Eesti Päevalehele.

Avapoolaja 34:50 kaotanud Rock jõudis otsustava neljandiku alguses veel viie punkti (58:63) kaugusele, ent sealt edasi tegid venelased kuue minutiga 18:3 vahespurdi. Kullamäe sõnul maksti sel hetkel lõivu väsitava jõupingutuse eest, mida tuli teha, et mängu tagasi jõuda. "Kolmas veerand olime jõuga mängus, kuid eriti välismängul võtab selline ponnistus kõvasti energiat. Suutsime küll korraks mängu tagasi tulla, kuid kokkuvõttes ei muutnud see enam midagi. Mäng läks algusest peale käest ära."

"Realistina annan endale aru, et play-offi saamine on selles seisus ülimalt keeruline."
Gert Kullamäe

Kui suurt rolli võis täna mängida pikk ja väsitav reis ning ajavahe? "Vabandusi võib igasuguseid otsida, kuid see ei ole kellegi vabandus. Kõik meeskonnad käivad ja mängivad. Olgu ajavahe kui suur tahes, sellist mängu algust ei või endale lubada," lausus Kullamäe.

Peatreeneri sõnul on Rocki edasipääsulootused sisuliselt kustunud. "Realistina annan endale aru, et play-offi saamine on selles seisus ülimalt keeruline. Oleme selles sarjas veteranid ja teame, et siin on iga alagrupimäng oluline. Ainult ime päästaks meid."

Nädala pärast seisab Rockil ees kodumäng täiseduga jätkava Elan Chaloni vastu. "Edasistes mängudes läheme võitlema au ja uhkuse eest. Võtame mängu korraga ja läheme võitlema. Kui järgmine nädal peaks võit tulema, siis see on ainult boonus ning ei pruugi meid ikkagi järgmisse ringi aidata," tunnistas Kullamäe.

Kui Elan Chalonil on vahegrupi liidrina kolm võitu, siis Cantul on tabelis kaks, Jenniseil üks ja Rockil null võitu.