"Väga kehv esitus igas mõttes ja seda eriti rünnaku poolel, kus oli liiga palju ebakõla ja halbu otsuseid. Me ei olnud täna Liepajale vääriline vastane ja nad olid meist igati paremad," tõdes Kullamäe Delfile.

Kullamäe sõnul ei suudetud kuidagi rohtu leida vastaste heale kaitsele: "Meie tagaliin ei tulnud nende survega toime ning jäime igas mõttes passiivseks. Valmo Kriisa viskas mõned sisse, aga teatud mängijate panus jäi rünnakul väga väikseks ning ärakukkujaid oli liiga palju. Seal on meil veel korralik varu, kasvõi lihtsate punktide näol."

Üldkokkuvõttes oli peatreeneri sõnul tegemist kasuliku turniiriga. "Korralik turniir oli, sest saime end meie tasemel vastaste vastu proovile panna. Nägime ära, kust king pigistab ja kust me haavatavad oleme," lausus Kullamäe.

Nüüd ootab meeskonda ees päevane puhkus ning seejärel alustatakse taas treeningutega, et olla valmis laupäeval toimuvaks kohaliku meistriliiga avalöögiks BC Kalev/Cramo vastu.

"Lähinädalatel on vaja eriti just rünnakuosa ladusamaks saada. Kaitses mängisime teatud hetkedel isegi üllatavalt hästi, aga rünnaku osas peame leidma hoopis parema rütmi ja tegema nii, et kõik end väljakul mugavalt tunneks. Eriti on seda vaja tugeva kaitse vastu, nagu meil täna vastas oli," lisas Kullamäe.

Meeskonda ei saanud ka Liepajas aidata Tanel Sokk, kes on jätkuvalt vigastusega kimpus. Kullamäe ei osanud öelda, kas koondise mängujuht on järgmiseks nädalavahetuseks mänguvalmis. Ka ei ole hetkel teada, kuidas on kulgenud Valmo Kriisa ja klubi vahelised läbirääkimised.