Jokerit läksid avakolmandiku keskel Brian O'Neilli tabamusest matši juhtima. Teise perioodi 8. minutil suutis kodumeeskond seisu viigistada, kui värava viskas Aleksei Semenov. Jokerit pääses mängu uuesti juhtima loetud minutid hiljem tänu Henrik Haapala tabamusele. Jokerite 2:1 eduseisus ka viimasele vaheajale mindi.

Võõrustajad polnud veel oma viimast sõna öelnud ning kui kolmandast perioodist oli täis tiksunud seitse minutit, tõi 2:2 viigi tabloole Ufa Salavat Julajevi kaitsja Stanislav Garejev. Jokerit sai siiski magusa võidu, kui otsustava võiduvärava viskas Soome jäähokilegend Marko Anttila.

Jokeriti meeskonnale oli see 15 kaotuse kõrvale 17. võiduks. 39 punktiga paiknetakse läänekonverentsis seitsmendal ehk eelviimasel play-offi kohal. Jokerite jaoks jätkub hooaeg juba kolmepäeval, kui võõrsil kohtutakse Nur-Sultan Baryse meeskonnaga.

Helsingi Jokerit peab jaanuaris kaks KHL-i kohtumist ka Tallinnas Tondiraba jäähallis, kui 10. ja 11. jaanuaril minnakse vastamisi Tšerepovetsi Severstaliga.

Kohtumised korraldab Ekspress Meedia, piletid saab osta SIIT.