Supervõrkpalluri tiitlit ihkavad Pärnust koju viia Argo Meresaar, Raimo Pajusalu, Argo Arak, Eivo Zhuravljov, Kristjan Õuekallas ja Mihkel Sepp. Mehed peavad demonstreerima oma hüppevõimet, servi tugevust ja täpsust ning teisigi võrkpallurile vajalikke iseloomu ja füüsilisi omadusi.

Kodusel rannaliival võtab ESS Pärnu võrkpalliklubi All Stars vastu Eesti klubide All Stars võistkonna ning lisaks neile tulevad platsile rannavolles mõõtu võtma Uuno Raadio ja SL Õhtuleht, teatas Raadio Pärnu.

Juba teist aastat toimub Pärnu rannas heategevuslik poissmeesteoksjon, kus müüki pannakse Eesti kuumimad meesvõrkpallurid eesotsas Argo Meresaare ja Argo Arakuga, hindu kruvib üles Anu Saagim.

Koos värske ostuga saab ostja osa romantilisest õhtusöögist võrkpallipubis Budweiser, seejärel lõõgastuda piljardilaua taga piljardiklubis Pool Kaheksa ning õhtu lõpetab grandioosne lasershow ööklubis Sunset.

Lisaks sellele toimub paralleelselt võrkpallishowga Starman Cup rannavõrkpallis amatööridele, kus selgitatakse välja valgeim mees ja pruunim naine Pärnu rannas ning ka publikul on võimalus võita hulgaliselt auhindu.

Pallid hakkavad rannas lendama alates laupäeva keskpäevast.