Lõppenud hooaega võib alles 22-aastane Pahapill pidada igati kordaläinuks — Helsingi MM-il oli ta 8003 punktiga 12., Talence’is kogus 7994 punkti ja oli üheksas ning hooaja tipptulemuse 8149 punkti püstitas Bydgoszczis.

Treener Nazarov iseloomustab Pahapilli kui töökat, visa ja hea võistlejanärviga sportlast. “See peab ikka tõsine põhjus olema, kui Mikk treeningu ära jätab. Temaga on treeninglaagrites hea olla. Ta paistab silma oma positiivse hoiakuga,” sõnas Nazarov Eesti Päevalehele.

Pahapill ise peab maailma kümnevõistluse seisu enda jaoks soodsaks. “Vanem põlvkond on lõpetanud või lõpetamas. Esikümnes on minu eakaaslastest Drozdov ja hiinlane Qi, Niklaus on paar aastat vanem. Seal võib ülespoole trügida küll,” kommenteeris Pahapill.

Olümpiavõitja Erki Nool arvab, et pikka kasvu poiss nagu Pahapill areneb aeglasemalt, aga see-eest pidevalt. “Mikul on erinevate tehniliste alade peale tunnetust. Mahajäämus jooksualadel on aga tugeva tööga kõrvaldatav. Mõni talv tagasi jooksin Mikuga treeningul mõned pikemad lõigud, mis siis olid noormehele väga rasked. Aga tänavu jooksis 1500 meetrit juba 4.45-ga. Arvan, et tal pole probleemi teha 400 meetrit alla 49 sekundi,” ütles Nool Eesti Päevalehele.