Rahvusvahelise internetimängude portaali Pafi juhi Allar Levandi sõnul on heategevuskampaania läbivaks elemendiks erivärvilised pallid, mis tähistavad toetust erinevatele valdkondadele. „Punase palli ostu puhul toetatakse Oleviste hoolekannet, rohelise palliga Rein Taaramäe jalgrattaklubi ning valge palli ostuga saab toetust Tallinna Linnateater.“ Iga ostetud palliga annetab ostja vastavale valdkonnale ühe euro, millele Paf lisab omalt poolt veel ühe euro.

Paf Eesti kutsub heategevusaktsiooniga liituma kõiki aktiivseid ja sotsiaalselt vastutustundlikke inimesi. „Uue aasta esimesel nädalal loosime koos Eesti Olümpiakomiteega kõigi head teinud inimeste vahel kampaania peaauhinna, milleks on reis kahele Londoni 2012. olümpiamängudele,“ lisas Levandi.

Profirattur Rein Taaramäe sõnul soovib ta endanimelise klubi loomisega anda Tartumaa noortele andekatele ratturitele võimaluse Eesti jalgrattaspordis areneda. „Rattaklubi peaeesmärk on noori sportlasi aidata, seda nii hea nõu, välislaagrite korralduse kui treening- ja võistlusvarustusega" lausus tänavu Tour de France'il edukalt esinenud ja Vueltal etapi võitnud Taaramäe.

Paf Eesti juhi Allar Levandi sõnul viiakse lisaks spordiklubides toimuvatele heategevuslikele aktsioonidele, heategevuslikud mängud läbi ka koostöös korvpalliklubidega Eesti meistriliiga mängude raames. „Meistriliiga mängu vaheajal saavad publiku seast valitud kolm inimest heategevuseks annetatavat summat suurendada,” kommenteeris Levandi. „Iga pealtvaatajate poolt visatud tabava korvi eest annetab Paf kampaania raames heategevuseks täiendavalt 50 eurot,“ selgitas Levandi.

Rahvusvaheline litsentseeritud mänguportaal Paf.com tegutseb Eestis alates käesoleva aasta veebruarist. Enam kui 40-aastase ajalooga ettevõte pakub laia valikut internetimänge ja spordiennustusi ka Rootsis, Soomes, Hispaanias. Mänguportaal Paf.com toetab olümpialiikumist ning on Eesti Olümpiakomitee koostööpartner alates 2006. aastast. Ettevõtte põhimõtteks on suunata põhitegevusest teenitud kasum heategevusse, sotsiaaltoetusteks, samuti kultuuri- ja erinevate keskkonnaprojektide elluviimiseks.