„Äsja lõppes kõne võitjaga, kus temale esimesed õnnitlused üle andsime. Ehkki suuremad ja väiksemad võidud on igapäevased, on eriline tunne rekordsumma võitnud inimesega ühendust saada. On tõsiselt hea meel, et meie väikeses Eestis sellised sündmused aset leiavad,” edastasid Optibeti esindajad.

„Kindlasti oli hea meel, ma pole nii suurt võitu varem saanud,” kommenteeris võitja ise. „Võidusummaga mingeid kindlaid plaane pole. Kindlasti jätkan mängimist ja saadan naise ja lapsed šoppama,” lisas mees.

„Divine Fortune” on kolme erineva jackpot’iga mänguautomaat. Mängus on kaks fikseeritud jackpot’i, mille suurus sõltub panuse suurusest, ja lisaks üks progresseeruv jackpot.

„Divine Fortune” on olnud mängijatele „kasumlik” mäng läbi ajaloo, sest varasemalt on mäng toonud suure võidu veel mitmele mängijale — näiteks võitis üks mees selle aasta jaanuaris sama mänguga Optibetist 205 110 eurot, nädal tagasi võitis eestlannast mängija aga 110 466 eurot, pannes mängu vaid 20 eurot.

Optibeti kasiinot haldab Eestis registreeritud ettevõte Optiwin OÜ, millel on ka maksu- ja tolliameti väljastatud tegevusluba. Optibet toetab mitut Eesti sporditiimi, näiteks Eesti võrkpalli rahvuskoondist.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid