"Tee olümpiale ei ole lihtne,” ütles maadleja Heiki Nabi. „Läbi tuleb käia tee, mis nõuab pühendumist, pingutusi ja usku. See on tee, mida on raske üksi läbi käia ja seetõttu on hea meel tõdeda, et meie meeskonna seni tehtud tööd tunnustatakse. Toetajate usk ja tugi rajavad mulle ja Eesti Maadlusliidule paremad tingimused järgmisteks olümpiamängudeks. Jeep Grand Cherokee jõulisus on märk sellest, et Silberauto usub minusse."

Lepingu allkirjastamine leiab aset täna kell 15 Solarise keskuse Apollo raamatukaupluses, kus lisaks toimuvad Londoni olümpiaraamatu presentatsioon ning olümpiasangarite Heiki Nabi ja Gerd Kanteri autogrammisessioon.

“On hea meel, kui eestlased on maailmas tuntud läbi füüsilist jõudu ja tugevust nõudvate spordialade, nagu näiteks maadluse,” ütles AS Silberauto juhatuse liige Peeter Sergo. “Jeep Grand Cherokee on automaailmas sama atleetlik ja väljapaistev nagu Heiki Nabi spordimaailmas ning on seetõttu meie arvates olümpiasangarile sobilik auto.”

Jeep Grand Cherokeele on omane ajatu, perfektse stiilitunnetusega disain, mis käib käsikäes innovatiivse tehnoloogiaga. Atleetlik kujustusjoon on iga detailini läbimõeldud ning tagab silmailule lisaks ka täiusliku aerodünaamika. Jeep Grand Cherokee Limited on varustatud pideva nelikveo ning kolmeliitrise 177 kW võimsust arendava diiselmootoriga, seejuures on auto keskmine kütusekulu vaid 8,3 l/100 km ja kiirendus 0-100 km/h vältab ainult 8,2 sekundit.

Auto kujunduses on kasutatud motiivi ühest selle aasta meeldejäävaimast spordihetkest, Heiki Nabi ning Mijaín López Núñezi vahelisest kullaheitlusest Londoni olümpiamängudel.

AS Silberauto on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, millel on pikaajalised traditsioonid spordi toetamisel nii Eesti tippude, sealhulgas olümpiasportlaste kaudu kui rahvaspordiüritustesse panustades. Oma ajaloo jooksul on Silberauto toetanud nii üksiksportlasi kui Eesti sporti edasi viia aitavaid organisatsioone. Olümpiakomitee ja Maadlusliit on headeks partneriteks, kellega Silberautol on au koostööd teha.