Ledeckast sai säärase sooritusega üldse esimene naine, kes suutnud ühtedel talimängudel võita kuldmedali kahel erineval alal (tema puhul siis mäesuusatamises ja lumelauasõidus).

Taliolümpial on naissportlane kahel erineval alal medalivõiduni jõudnud varasemalt ainult ühel korral ja ka see juhtus Pyeongchangis, kui hollandlanna Jorien ter Mors võitis võitis kiiruisutamise 1000 m distantsil kuldmedali ja lühirajauisutamise 3000 m teatesõidus pronksi.

Talimängudel oli aga üldse keegi viimati kahel alal medalini jõudnud 1952. aastal Oslos. Nimetatud triki tegi ära soomlane Heikki Hasu. Toona kerkis ta poodiumile murdmaasuusatamises ja kahevõistluses.

Kui tagasi tulla Ledecka juurde, siis kõneainet pakub tema Pyeongchangis tehtud kaksikduubel kõvasti. Kui mäesuusatamises oli tema võit nii üllatuslik, et ta ei võtnud pressikonverentsil suusaprillegi peast (põhjuseks hommikul tegemata jäänud meik), siis nüüd oli ta soosikuna triumfiks valmis ja lilletseremooniaks olid prillid juba peast lennanud.