"Ega need pinged just väiksed või madalad ei olnud. Kõik ju püüdsid talle vägisi medalit kaela panna. Sa võid küll eitada või öelda, et pingeid ei ole, aga alateadvuses on nad kindlasti olemas," lausus Allika pärast Novosjolovi teise ringi kaotust, lisades siiski, et väliselt ei paistnud Nikolai küll tavapärasest rohkem pinges olevat. "Ta magas täna väga hästi. Kuni selle hetkeni, kuni ta rajale läks, oli kõik täiesti tavaline ja ruttiinne. Nagu enne igat varasemat võistlust."

Allika arvates tegi ameeriklane Seth Kelsey esimesest sisse lastud torkest omad järeldused ning oli edaspidi valvsam. "Ameeriklane õppis esimesest torkest, mis Kolja tegi. Kolja kutsus vastase peale, ameeriklane sirutas käe ette ja Kolja pani talle selle peale söörtünnaku kehasse. Rohkem ta enam selliste kutsumiste peale välja ei tulnud," rääkis Allika.

Enne kohtumist ameeriklasega Allika Novosjolovile kerget matši ei ennustanud. "See on väga külma närviga tegelane, kes võidab enamus oma matše otsustava torkega. See on tema stiil. Väga raudse närviga vana. Ameeriklane suutis oma tahtmise ja taktika täna peale suruda," lisas ta.