"Teadsin, et pean teda ründama igal võimalikul momendil ja igal sammul. Kui tal lasta torkeid teha, hakkabki ta neid ükshaaval noppima. Tahtsin talle vastu hakata anda signaali, et mind nii lihtsalt rajalt kõrvale ei lükka," rääkis Kelsey pärast poolfinaali jõudmist, olles jagu saanud ka Venezuela vehklejast Silvio Fernandezist torgetega 15:9.

Küsimusele, kas maailma esinumber oli täna oodatust nõrgem, vastas Kelsey diplomaatiliselt: "Novosjolov polnud mingil juhul nõrk vastane. Kuigi olin paari torkega ees, tundsin, et pean pingutama kõvemini kui kunagi varem, et iga järgmine torge kätte saada."

Ameeriklane tunnistas veel, et ei vaadanud enne turniiri algust turniiritabelist kahest matšist kaugemale: "Keskendusin oma matšile hiinlase vastu, teades, et järgmisena ootab mind ees Novosjolov ega hakanud kaugemale mõtlemagi. Teadsin, et need tulevad väga rasked matšid ning kui nendest auga välja tulen, võin jagu saada ükskõik kellest, kes järgmisena vastu tuleb."

Kelsey lisas, et sai suurt tuge tribüünil istunud perekonnaliikmetelt. "They were cheering their heads off! Midagi paremat, kui oma perekonda siin näha, ei oskaksi tahta. Nad tegid väga kõva kisa ning on ilmselt minu üle uhked," ütles ta.