Seun Adigun, Ngozi Onwumere ja Akuoma Omeoga täitsid olümpianormi novembris, kuid pidid kuni 14. jaanuarini oma kohta ka maailma edetabelis kaitsma. Nad said sellega hakkama ning viivadki Nigeeria lipu veebruaris esimest korda taliolümpiamängudele.

Lisaks bobikelgutajatele esindab PyeongChangis Nigeeriat skeletonis Simidele Adeagbo - naine, kes kelgutamisega alustas alles neli kuud tagasi, kuid sai läinud nädalavahetusel Põhja-Ameerika karikavõistlustel Lake Placidis kahes sõidus kolmanda koha.

Adigun, Onwumere ja Omeoga on kõik endised kergejõustklased. Adigun osales 2012. aasta Londoni olümpial 100 meetri tõkkejooksus. Adigun istub bobikelku piloodina, Onwumere ja Omeoga jagavad omavahel ära pidurdaja koha.

"See on sürreaalne," sõnas Adigun novembris. "Püüdleme selle poole, et meid austataks selle õpiprotsessi eest, mida me tegelikult teeme."

Ka skeletoninaine Adeagbo on kergejõustiku taustaga. Tegemist on endise kolmik- ja kaugushüppajaga, kes avaldas alguses huvi bobikelgutamise vastu, kuid veendi siis ümber skeletoni proovima.

Lõuna-Koreas näeb peagi ka Ghana skeletonisõitjat Akwasi Frimpongi - 32-aastast meest, kes sündis Ghanas ning kolis 8-aastaselt Hollandisse. Talispordi juurde pöördus Frimpng pärast vigastuse tõttu Londoni olümpialt eemale jäämist. 2003. aastal võitis ta Hollandi juunioride meistrivõistlused 200 meetri sprindis.

Ta üritas bobikelgutamises pääseda ka 2014. aasta Sotši olümpiale, kuid jäi Hollandi koondise valikust napilt välja.