Nigeeria meeskond keeldus neljapäeval Campinases treenimast ning ametnikud kinnitasid hiljem, et treening jäi ära, vahendab BBC Sport.

Nigeeria peaks esmaspäeval mängima kaheksandikfinaalkohtumise Prantsusmaa vastu.

BBC andmetel on probleem lisatasude struktuuri tõlgendamises. Mängijad kardavad, et saavad ainult 10 000 dollarit 1:0 võidu eest Bosnia ja Hertsegoviina üle ning 5000 dollarit 0:0 viigi eest Iraaniga. Mängijad arvasid aga, et saavad alagrupist edasisaamise eest 30 000 dollarit.

Usutakse, et Nigeeria jalgpalliföderatsioon pakub mängijatele kokkulepitud lisatasu võidu ja viigi eest pluss 30 protsenti FIFA-lt saadavast auhinnarahast alagrupist edasisaamise eest.

Kui Nigeeria võidab kaheksandikfinaalis, saavad mängijad 40 protsenti FIFA auhinnarahast, veerandfinaali võitmise eest 50 protsenti, poolfinaali võitmise eest 60 protsenti ja maailmameistriks tuleku eest 70 protsenti.

Samal ajal kui kõik osapooled teevad tööd lahenduse leidmiseks, on peatreener Stephen Keshi kinnitanud, et see ei mõjuta meeskonna tegutsemist väljakul.

BBC-le on kinnitatud, et mängijad sõidavad reedel plaanipäraselt Brasíliasse ning osalevad seal õhtul ja nädalavahetusel treeningutel.