Kui reedel oli karikakaitsjal Devilsil õnnestunud kodujääl 1:1 viik välja võidelda, siis laupäeval oli Montrealis 3:2 parem Canadiens. Kolm punkti neljast võimalikust kergitas Montreali New Jerseyga ühele reale, mõlemad on kogunud 90 punkti, jagades Idas kuuendat kohta, kirjutab Sportnet.

Devils pommitas küll Canadiensi väravat kümnel korral rohkam, kuid kindlalt seisis Jose Theodore, kes tõrjus 33 litrit.

Michael Ryder viis võõrustajad teisel kolmandikul juhtima. Otustava perioodi alguses tegi Jim Dowd Ryderi söödust juba 2:0. Kuigi John Madden vähendas külaliste kaotusseisu, oli Devils sunnitud kohtumise eelviimasel minutil väravavahi Martin Brodeuri kuuenda väjakumängija vastu vahetama, et viigini jõuda.

Manööver ei viinud sihile, vastupidi — Aleksei Kovaljov libistas litri tühja väravasse. Devilsile tõi lohutust Sergei Brõlini tabamus 36 sekundit enne lõpusireeni, kuid kaotusest New Jerseyl pääseda ei õnnestunud. Taas luhtus Martin Brodeuri eesmärk jõuda noorima puurivahina liigas 400. võiduni.

Laupäevased mängud tõstsid ainuliidri seisusesse taas Detrot Red Wingsi, kes võõrsil oli 4:2 üle Los Angeles Kingsist. Punatiivad on kogunud 99 punkti ja juhivad kahe silmaga Tampa Bay Lightningu ees. Tampa Bay pidi Bostonis vastu võtma 4:5 kaotuse Bruinsilt, hoolimata sellest, et avakolmandikul juhiti 3:0.