Inglismaa ajalehe The Sun andmetel on Real pakkumise tagasi lükanud ja ootab kahelt Londoni suurklubilt Chelsea`lt ja Arsenalilt paremat hinda.

Ajalehe teatel võib aga suvel suuremaid muutusi oodata Liverpooli klubis, kes Inglismaa meistriliigas ei suutnud end nelja hulka võidelda ja seega ei pääse tuleval aastal suure tõenäosusega UEFA Meistrite Liigasse.

Esimene lahkuja võib olla Steven Gerrard, keda on juba pikemat aega seostatud Chelsea klubiga. Gerrard on ise öelnud, et keskendub hetkel vaid Meistrite Liiga finaalile AC Milaniga ja enne tiitlimatši lõppu oma tulevikule ei mõtle.

Hetkel on Inglismaal oma klubivahetusest avalikult teatanud Patrick Kluivert ja Craig Bellamy (Newcastle United), Edu (Arsenal) ja Yakubu (Portsmouth). Käesoleval hooajal 17 väravat löönud Nigeeria ründaja Yakubu siirdub 7 miljoni naela eest Middlesbrough klubisse.

Suvel hakkavad klubile uut väravavahti otsima Manchester United ja Arsenal. MaU-ga on seostatud iirlast Shay Givenit (Newcastle), soomlast Antti Niemit (Southampton) ja hollandlast Edwin Van der Sari (Fulham).

Üsna suure tõenäosusega lahkub kõrgliigast välja kukkunud Crystal Palace`i rivistusest juba ka Inglismaa koondisse kutse saanud ründaja Andy Johnson.

Valitseva Inglismaa meistri Chelsea peatreener Jose Mourinho on andnud teada, et soovib suvel klubisse palgata ühe vasakkaitsja, poolkaitsja ja ründaja.

Chelsea on ründaja koha pealt huvi tundnud Inter Milani Adriano vastu. Meistermeeskonnast võivad suvel lahkuda Geremi, Scott Parker ja Mateja Kezman.