Stsenaarium 1 - kõige loogilisem

Toimuvad ülalkirjeldatud protsessid. Južnõi Himik on juba nelja võiduga edasipääsu kindlustanud ja Engomi selle nelja kaotusega minetanud. Juventusel ja Rockil on mõlemal kaks võitu, kuid Rocki kasuks räägib omavaheliste mängude korvide suhe +3. Meeskondade seniseid esitusi arvestades on see kõige loogilisem stsenaarium.

Stsenaarium 2 - kõik on endiselt enda kätes

Rock ja Juventus kaotavad mõlemad. Sellisel juhul jääb kõik viimase vooru otsustada, kui Rock mängib võõrsil Himikuga ja Juventus võõrustab Ethat.

Stsenaarium 3 - Rock vajab Juventuse abi

Rock kaotab täna ja Juventus võidab homme. Juventus pääseb edasipääsurallit juhtima ning Rock peab lootma, et Etha suudab leedulasi viimases voorus üllatada, seejuures ise Himikut võites.

Stsenaarium 4 - kõige ebatõenäolisem

Rock ja Juventus jäävad kahes viimases voorus kuivale. Raske uskuda, et seni vaid kaotusi tunnistanud Etha mõlemad võõrsil mängud võidab. Kui nii peaks minema ning Rock ja Juventus Himikule kaotavad, on koht 32 parema seas ikkagi Rocki oma.

Tegelikult on olemas ka stsenaarium 5, mis rakendub siis, kui Rock peaks jääma alagrupis kolmandaks, sest vahegruppi pääsevad ka neli paremat kolmanda koha omanikku, mis otsustakse võidukate mängude korvide vahe põhjal. Kuna aga mängida on veel kaks vooru, võib selles arvestuses väga palju muutuda ehk selle variandi üle on veel vara spekuleerida.

Tartu Ülikooli spordihoones pannakse pall mängu täna kell 19. Delfi TV teeb mängust otseülekande.