Tänavune võidukihutamine toimub seitsmendal juunil ehk sellel laupäeval Pirita — Kose-Kloostrimetsa ringrajal.

Osavõtjate poolest on Kalevi suursõit olnud läbi aegade esindatud tituleeritud sportlastega ja erandiks ei jää ka sel laupäeval toimuv võidukihutamine. Kuna tavaks on saanud, et võistlejad registreeruvad kas vahetult päev enne või võistluspäeval, siis lõplik osavõtjate nimekiri selgub alles laupäeva hommikul. Siiski on sel aastal eelregistreerunud juba mitmed kuulsad motosportlased.

Kõige tuntum nimi on kindlasti meie põhjanaaber Harri Maikola, kes superbike masinaklassis tulnud euroopa meistrivõistlustel kolmandaks. Lisaks loomulikult meie omad ringrajasõitjad. Kohal on eelmisel aastal rajarekordi püstitanud Hanno Velt, kes osaleb sel aastal veel Balti meistrivõistlustel ja Scandinavian Open´il. Peale Hanno Veldi on hetkel oma osavõtust teatanud euroopas tuuritavad Maanus Jershov, Joel Vides, Anti Selge, Kalev Teesalu ja loomulikult ka legendaarne Lembit teesalu, kes tõestas oma vormi äsja Balti meistrivõistluste teisel etapil, kus tuli 250-stel esikoht.

Kindlalt on teatanud osalemisest Iirimaa ja Inglismaa motosportlased, samuti on oodata rohket osavõttu Soomest. Kokku võistleb orienteeruvalt erinevates masinaklasside 50 sportlast.

Masinaklasse on koos rahvuslike klassidega kokku 8, lisandunud on taas külgvankritega mootorrattad. Võistluste pidulik avamine on sel laupäeval kell 14.00