Meelelahutust ja silmailu pakub avamisel Eesti võistlustantsijate esipaar Eduard Korotin — Kristiine Esko.

Kahe võistluspäeva jooksul saab kaasa elada tippjudokatele kokku 34-st riigist. Eesti tippudest lähevad võistlustulle Indrek Pertelson (+100 kg), Martin Padar (+100 kg) ja Aleksei Budõlin (-81kg).

Eesti judokoondise peatreeneri Aavo Põhjala sõnul valmistuvad Eesti judokad nii nagu ka teised judokoondised eelolevaks EM-iks ja MM-iks ning seega ei olda praegu veel päris tippvormis. “Sellele vaatamata läheme Tallinna MK etapile võiduplaanide ja –lootustega,” rõhutas Põhjala.

Judo MK etapi kahe päeva pilet täiskasvanule maksab 70 krooni ja lastele vanuses kuni 14 aastat 30 krooni. Ühe päeva pileti hind on täiskasvanule 50 krooni ja lapsele 20 krooni. Kõik alla 120 cm lapsed pääsevad üritusele tasuta.

Kõikide piletiostjate vahel loositakse välja edasi-tagasi lennukipilet Jaapanisse sügisel toimuvale Judo MM-ile. Loosi võitja kohapealsed elamiskulud tasub Eesti Judoliit.

Judo MK etapi afterparty toimub pühapäeval, 30. märtsil kell 21 klubis Opium. Kohal on võistlustel osalenud judokoondised. Kõikidel Judo MK etapi piletiostjatel on sissepääs üritusele tasuta jagatavate kupongide alusel.