Viskevõistlusele, mis toimub NBA reeglite põhjal, on erikutsetega palutud Martin Müürsepp, Aivar Kuusmaa, Rauno Pehka, Heino Enden ja Tallinna linnapea Jüri Ratas, kes veel 1999. aastal mängis meistriliigas klubikorvpalli Keila Puuviljaparadiisi ridades.

Kõik mehed on kutse vastu võtnud ja oma osalemist kinnitanud, vaid Heino Endenit vaevab väike vigastus, teatab basket.ee.

Ürituse üks peakorraldajaist Ervin Runnel kinnitas, et kui keegi neist meestest saavutab tulemuse 28 punkti või enam, on uus Citroën tema. Veidi lahjema tulemuse eest võib võita motorolleri, igal juhul saab võitja jalgratta omanikuks.

Viskevõistlus on siiski vaid üks osa Kuma Kangest Jõuluturniirist. Põhivõistlusel osalevad 12 kanget meest 6 erineval ja neile mitte tavalisel alal. Võistlevad rallisõitaja Urmo Aava, (tsikli)krossimehed Tanel Leok ja Juss Laansoo, judokad Indrek Pertelson ning Aleksei Budõlin, kergejõustiklased Andrus Värnik ja Kristjan Rahnu, jalgpallur Tarmo Neemelo, käsipallur Riho-Bruno Bramanis, motoringrajasõitja Hanno Velt, triatleet Ain-Alar Juhanson ning suusataja Pavo Raudsepp ja võistlevad nad joonejooksus, pingpongi-roboti vastu mängimises, ergomeetril sõudmises, raskuste hoidmises, “istumises” ja rippumises.

Pühapäeval, 25. detsembril toimuv üritus algab Rakvere spordihoones kell 14. Pileteid hinnaga 25 krooni saab kohapealt.