Tiitlivõistluste peakorraldaja Erik Pallase sõnul on kergejõustikufännide jaoks tavaliselt kõige ihaldatumad istekohad just finišialas ehk esimeses sektoris. „Hea uudis kõigile spordifännidele on see, et U23 EM-ile saab esmakordselt Eesti kergejõustiku ajaloos osta määratud istekohtadega piletid. Sellega saab kindlustada oma meeliskoha peatribüünil. See tähendab samas ka seda, et piletid tasub võimalikult varakult ära osta, et hiljem mitte tühjade kätega jääda. Piletimüük on avatud rahvusvaheliselt ning välismaalt on piletite vastu suur huvi seda enam, nagu tiitlivõistlus lähemale jõuab,“ ütles Pallase.

Piletid on müügil Piletilevis kuni 8. juulini või kuni pileteid jätkub. Eelmüügist saab osta nelja päeva pileteid. Täispileti hind on 20 eurot, soodushind õpilastele, tudengitele ja pensionäridele 15 eurot. Samuti on müügis toetajapiletid hinnaga 100 eurot, mis sisaldavad kohta VIP-tribüünil ning toitlustust võistluste vältel.
Võistluste ajal saab pileteid osta ainult staadionil kohapealt. Siis maksab nelja päeva täispilet 30 eurot ning sooduspilet 20 eurot. Väravast saab osta ka ühe päeva piletit hinnaga 10 eurot, sooduspilet maksab 5 eurot.

Järjekorras kümnendad Euroopa U23 meistrivõistlused toimuvad 9.-12. juulil Tallinnas Kadrioru staadionil. Euroopa kergejõustiku üks 2015. aasta tippsündmusi toob Tallinna ligi 1000 kuni 23-aastast kergejõustiklast üle Euroopa. Sama vanuseklassi kergejõustiklased võitsid 2014. aastal Zürichis toimunud Euroopa meistrivõistlustelt koguni 27 medalit ning 2015 märtsis Prahas toimunud kergejõustiku Euroopa sisemeistrivõistlustelt 18 medalit.

Eestlased on seni üheksa korda toimunud Euroopa U23 meistrivõistlustelt võitnud seitse medalit. Euroopa meistriks tulid 2011. aastal Grit Šadeiko seitsmevõistluses ja 2005. aastal Mirjam Liimask 100 m tõkkejooksus. Hõbemedaleid on võidetud kolm: kümnevõistleja Indrek Turi ja sprinter Argo Golberg 2003. aastal ning kuulitõukaja Taavi Peetre 2005. aastal. Pronksmedali sai 2013. aastal kaela 400m tõkkejooksja Rasmus Mägi ning 2001. aastal odaviskaja Moonika Aava. Noorsooklassi EM oli esimeseks rahvusvaheliseks tiitlivõistluseks ka olümpiavõitja Gerd Kanterile, kui ta 2001. aastal saavutas 5. koha.

Euroopa U23 meistrivõistluste rahvusvahelised partnerid on Omega, Le Gruyère AOP Switzerland ja Eurovision. Võistluse toetaja on Utilitas, partnerid Saku, EMT ja Elion ning Getty Images. Meediapartnerid on ETV, Eesti Päevaleht, Delfi Sport ja Kuku raadio. Toetavad Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond, Kultuuriministeerium, Tallinna linn ja Eesti Kultuurkapital.