Motoshow’l on saanud traditsiooniks, et mitmeid uudismudeleid esitletakse just siin esimest korda. Erandiks ei ole tänavunegi aasta — Subaru Levorg ning mitmed teised uudismudelid jõuavad esimest korda Eesti tarbija ette just Motoshow’l. Samuti on võimalik üle 50 erineva autoga proovisõitu teha.

Tihti tullakse autonäitusele pigem hobiautode pärast. Motoshow võõrustab tänavu mitut hobiautodega seotud üritust, kus selgitatakse välja parematest parimad.

Laupäeval toimub Noor Tehnik Autosound Challenge 2015 Eesti Meistrivõistluste superfinaal, kus selgitatakse välja parima helikvaliteediga autod ning suurima helirõhuga masinad. Samuti läheb rebimiseks tuunitud autode omanike seas, sest ECC Tuning Show`l selgitatakse välja parimad tuuningud.

Ameerika autode ja teiste hobiautoks kvalifitseeruvate autode hooaja lõpetamine toimub sel korral Motoshow’l, kuhu kogunetakse laupäeval. Ameerika filmikunsti sõpradel tasub näituselt üles otsida A-Rühmast tuntud GMC Vandura.

Motoshow osaks on alati olnud motosport. Nii ei puudu väljapanekust drifti- ja kiirendusautod ning teiste motospordialade võistlusmasinad. Tänavu pakub Motoshow erakordset võimalust jälgida professionaalsete rallitiimide ettevalmistusi kiiruskatseteks, sest Motoshow’l asub Tartu Rally võistluskeskus. Reedel ja laupäeval toimub Tartu Rally raames kokku 10 kiiruskatset Tartu linnas ja lähiümbruses, millest võtab osa rohkem kui 80 sõitjat.

Motoshow ei ole ainuke, kes tänavu oma juubelit tähistab — messikeskuse B-hall on tänavu tervenisti Autoeksperdi päralt. Lisaks messipakkumistele on esimest korda Eestis vaatamiseks väljas F1 sarja autoosad, sealhulgas F1 auto sidur ja amort. Samuti on võimalik vaadata haruldast vormel Estonia 9, mida on maailmas säilinud kõigest kolm tükki.

Motoshow 2015 toimub 25.-27. septembril. Pileti- ja liiklusinfot vaata www.motoshow.ee.

Jaga
Kommentaarid