Täisedu kahe võiduga jätkavad mõlemad Läti paarid, kui Aleksandrs Samoilovs - Ruslans Sorokins ja Martins Plavins - Janis Smedinš suutsid favoriidikoormat edukalt kanda ning võita eeldatavalt nõrgemat Lõuna-Aafrika Vabariigi ja Venezuela paari.

"Me ei ole kõige tugevamas alagrupis, kuid kõik võistkonnad on tasemelt võrdsed. Mängisime väga hästi ja nüüd oleme grupist edasi saanud. Minu jaoks on see karjääris veel üks samm edasi," rääkis Plavins.

Tiitlikaitsja Todd Rogers oli võistkonna teisest etteastest rääkides üsna kriitiline. "Tegime enda elu väga raskeks. Esimeses geimis oli mitmeid häid võimalusi, kuid me lihtsalt ei kasutanud neid ära. Kui saavutasime väikese edu, siis teisalt ei suutnud me seda hoida. Peame väga õnnelikud olema, et suutsime mängust võitjatena väljuda," rääkis Rogers.

Kuuest neljaliikmelisest alagrupist pääsevad play-offi iga alagrupi kaks paremat, lisaks kaks parimat kolmanda koha võistkonda. Neli järelejäänud kolmanda koha duot selgitavad veel kaks turniiri jätkavat paari. Täna ja homme on kavas viimased alagrupikohtumised, reedel mängitakse juba veerandfinaalkohtade eest.