Lemmiku leidmisega ei läinudki tegelikult kaua aega. Loomulikult pasundatakse Inglismaal igal pool Harry Kane'ist, kuid inglaste jaoks on turniiri leid olnud kindlasti 25-aastane keskkaitsja Harry Maguire.

Kaks aastat tagasi Prantsusmaal toimunud EM-il käis Maguire samuti kohal, kuid oli seal koos sõpradega fännina Inglismaa koondisele kaasa elamas. Käimasoleva finaalturniiri käigus on neid meenutusi saanud lugeda külluses. Just säärane lugu teeb Maguire'i koondise poolehoidjate jaoks justkui omaks, kellele on mõnus kaasa elada. Kui lisada juurde hea huumorimeel ja ka suurepärane tegutsemine väljakul, siis ongi laiema avalikkuse jaoks justkui tundmatust mehest saanud järsku Inglismaa fännide uus lemmiklaps.

Mullu Leicester City'ga liitunud keskkaitsja ei mahtunud kaks aastat tagasi veel kaugeltki koondise nimekirja, kuid tasapisi jäi pikakasvuline keskkaitsja peatreener Gareth Southgate'ile silma. Mullu augustis kutsutigi ta koondisesse. Oktoobris toimunud MM-valikmängus Leedu vastu sai debüüt tehtud ning nagu öeldaks, siis edasine on juba ajalugu.

Inglaste jaoks mitte midagi otsutanud valikmängus tegi näiteks koondisedebüüdi ka Harry Winks, kuid Tottenhami poolkaitsja jaoks on see seni jäänud ainsaks kohtumiseks rahvusesinduses. Southgate'i jaoks oli toona tegemist mänguga, kus sai eksperimenteerida ning nagu elu on tõestanud, siis tugevad oskavad sellised olukorrad enda kasuks pöörata. Toona katsetati ka esmakordselt kolmemehelist keskkaitseliini, mis on sel MM-il toiminud inglaste jaoks laitmatult. Maguire on olnud selle MM-i aga üks leide ning suure peaga kaitsjast (Maguire enda sõnul on tema suur pea konkreetselt isa süü) on saanud Inglismaa fännide üks suuremaid lemmikuid.