Owen lõi toona kohtumise 16. minutil ilusa soolovärava, kui ta hakkas David Beckhami söödu järel keskringist vastaste värava poole purjetama, mängis kiirusega üle mitu vastast ja saatis palli võrku.

18-aastase Oweni toonane kiirus valmistas Argentinale kõvasti peavalu, kuid küllaltki distsiplineeritud argentiinlaste tiim suutis lõpuks noormeest siiski nii palju ohjata, et saatuslikuks ta neile ei saanud. 2:2 lõppenud normaal- ja lisaaja järel võitis Argentina penaltitega 4:3. Owen oli küll ohtlik, kuid tema tegevust suudeti siiski kontrollida.

20 aastat hiljem täpselt 30. juunil oli Argentina taaskord MM-i kaheksandikfinaalis. Seekord vastaseks Prantsusmaa. Taaskord tuli tegeleda välkkiire teismelisega.

Kui 1998. aastal suutsid argentiinlased Owenit vähemalt mingil määral ohjata, siis eile oli 19-aastane Kylian Mbappe Lõuna-Ameerika koondisele ilmselgelt liiast.

Mbappe kiiruse pealt said prantslased juba 13. minutil penalti. Veidike hiljem karistusala joonelt karistuslöögi. Teisel poolajal Mbappe jooksukiirus püsis ja lisaks kõigele lõi ta veel ka kaks väravat. Prantsusmaa sammus Mbappe vedamisel tulemusega 4:3 veerandfinaali.

Seega võib julgelt tõdeda, et praegune Argentina koondis ei olnud välkkiire teismelise jaoks lihtsalt valmis ja kaitsjatel puudus tema üle kontroll.