Taoline hinnang ning küsimus selle kohta ajas harja punaseks kaitsjal Per Mertesackeril, kes käratas väljaande ZDF reporterile: "Mind ei huvita. Me oleme kaheksa parema seas ning vaid see loeb."

"Mida te minust tahate? Kas te arvate, et kaheksandikfinaalis käib mingi karneval? Mängisime üle 120 minuti, võitlesime kuni lõpuni välja ning arvan, et saime teenitud võidu. Mida te tahate? Kas me peame jälle ilusa mänguga välja kukkuma? Tõsiselt, ma ei saa sellistest küsimustest aru."

Sakslaste kapten Philipp Lahm tunnistas, et Alžeeria osutas südi vastupanu ning kahetses teisel poolajal luhta lastud võimalusi.

"Teadsime, et meid ootab raske ülesanne. Nad tahtsid endast kõik välja panna ning täpselt seda nad tegidki. Selge on see, et kui sa oma võimalusi ära ei realiseeri, pead leppima lisaajaga," vahendab Goal.com Lahmi kommentaari.

"Nad kaitsesid hästi, olid mitme mehega karistusala ümber ning see tegi meie elu raskeks. Me ei olnud kontrates head. Meie asetus rünnakul polnud kiita ning sellest tekkisid neile võimalused."

Veerandfinaalis läheb Saksamaa vastamisi Prantsusmaaga, kes sai eile 79. ja 90. minuti väravatest 2:0 jagu Nigeeriast.