Kõige põnevam on seis B-alagrupis, kus Lissaboni Benfica võõrustab teisipäeval Napolit ja Kiievi Dinamole sõidab külla Istanbuli Besiktas. Benfical ja Napolil on hetkel tabelis kaheksa punkti ning Besiktasil seitse silma, kuid kõigil kolmel on seis lihtne: võit viib 16 parema sekka.

Muud edasipääsuskeemid on keerulisemad ja annavad eelise Napolile, kellele piisab kaheksandikfinaali edenemiseks igal juhul ka viigist ning isegi kaotusest, kui Dinamo alistab samal ajal Besiktase. Benficale piisab viigist või kaotusest ainult juhul, kui Besiktas ei alista Dinamot ning Besiktas peab viigi korral lootma sellele, et Lissaboni klubi ei teeni Napoli vastu viigist enamat.

Napoli alustas Meistrite liiga hooaega väga kindlalt ning noppis alagrupiturniiri kaks kindlat võitu, kuid seejärel on Itaalia tippklubi vorm allamäge läinud. Alagrupifaasi avaringis olid nad aga Benfica vastu veel väge täis ning asusid koduväljakul koguni 4:0 juhtima ja võtsid lõpuks 4:2 võidu.

Kodus on Benfica üldiselt Itaalia klubidele kõva pähkel olnud. Hooajal 2008/2009 suutis Lissaboni klubi UEFA karikasarjas koduväljakul just Napoli vastu võõrsil saadud 2:3 kaotusest kosuda ning 2:0 võidu toel edasi rühkida.

Paf-i kihlveoportaalis on Benfica samuti kerges favoriidiseisuses. Nende võidukoefitsient on 2.60 Napoli 2.85 vastu. Viik toob panustajale raha tagasi 3.45-kordselt.

Kuna mängus on kaalul edasipääs, aga mõlemale meeskonnale võib piisata ka vigiist, siis on pigem oodata lahtist mängu. Juhul, kui kordub Itaalias peetud mängu väravatesadu, on panustajate pidupäev, sest ennustus, mille kohaselt lüüakse üle 5,5 värava, toob edu korral mängijale ühe euro vastu 15 eurot.

Dinamo ja Besiktas on vanad sõbrad

Besiktas ja Kiievi Dinamo on teineteise jaoks juba tavapärased vastased. Kokku on erinevates sarjades kohtutud üheksa korda, millest Kiievi klubi on võitnud viis, viigistanud kaks ja kaotanud samuti kaks. Tänavuse hooaja alagrupifaasi avamängus viigistati 1:1.

Dinamo jaoks lõpeb tänavune Meistrite liiga igal juhul alagrupiturniiriga, kuid kindlasti on ukrainlastel soov pauguga lahkuda. Ukraina tippklubist on kujunemas Meistrite liiga alatine autsaider, sest kokku on nad Meistrite liigas alagrupiturniiriga piirdunud tosin korda. Vastavas arvestuses on rekord Olympiakose käes 13 korraga.

Paf-i portaal on favoriidikoorma asetanud edasipääsu jahtiva Besiktase (2.52) selga. Dinamo võidukoefitsient on 3.00 ja viik tooks panustajale raha tagasi 3.40-kordselt.

Väravalööjatest tasub vaadata teist noorust üle elava portugallase Ricardo Quaresma suunas, kes on Besiktase eest sel hooajal eurosarjas juba kolm väravat löönud. Tänavune neljas tabamus tooks Paf-i portaalis raha tagasi 3.65-kordselt. Kokku on Quaresma Meistrite liigas löönud kümme väravat. Portugali jalgpalluritest edestavad teda vaid väravamasin Cristiano Ronaldo (95) ja Luis Figo (24).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Pafi spordiennustuse leiad siit.

Jaga
Kommentaarid