Täna kell 21.35 algab otseülekanne F-alagrupi põnevusduellist, kus Londoni Arsenal võõrustab mullust finalisti Dortmundi Borussiat. Arsenal on pärast Madridi Realist ostetud Saksamaa koondislase Mesüt Özili lisandumist mänginud vastupandamatut jalgpalli, aga Borussia kohta võib sedasama öelda juba mitmendat hooaega järjest.

Kahtlemata ootab televaatajaid ees plahvatuslik jalgpallimäng. Maiuseta ei jää ka Lionel Messi sõbrad, sest pärast otseülekande lõppu näitame kordusest ka mängu AC Milani ja FC Barcelona vahel.

Kolmapäeval on otse-eetris koguni kaks Meistrite liiga mängu. Esmalt kell 18.55 Moskva CSKA - Manchester City ja kell 21.35 Manchester United - Real Sociedad. Kummagi Manchesteri suurklubi hooaeg koduses kõrgliigas pole alanud loodetud sujuvusega, mis tähendab, et eurosarjas edu saavutamine on veelgi kriitilisem. Kahtlemata on Man City ja Man United kolmapäeval silmitsi võidukohustusega.

Ööl vastu reedet kell 1.15 näitab Viasat Sport Baltic kordusest Euroopa liiga mängu, kus Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia sõidab külla Trabzonsporile ning siis jõuab peagi kätte juba nädalavahetus, mis traditsiooonilisel kombel Inglismaa Premier League'i päralt.

Laupäeval kell 19.25 algab otseülekanne kohtumiselt Southampton - Fulham. Kodumeeskond üllatas möödunud laupäeval 1:1 viigiga tiitlikaitsja Manchester Unitedit ning on liigatabelis suisa kuuendal kohal.

Pühapäeval on kell 15.25 eetris Põhja-Inglismaa põhimõtteline vastasseis Sunderland - Newcastle United ja siis kell 17.55 tõeline maiuspala, kui Londoni Chelsea võõrustab Manchester City't.

"Nagu korduvalt rõhutatud - kõik mulluse medalikolmiku liikmed vahetasid suvel treenerit. Nüüd näeme mullu Hispaania liigas vastamisi olnud Jose Mourinho ja Manuel Pellegrini esimest duelli Inglismaal. Ning kui Hispaanias olid jõuvahekorrad selgelt Madridi Reali juhendanud Mourinho kasuks, siis Inglismaal on duell palju võrdsem," märgib kohtumise kommentaator Ott Järvela.

Ees ootab põnev jalgpallinädal.