Vaid 17-aastane Kulatšenko on sel hooajal teinud kaasa kõigis viies JK Transi Meistriliiga mängus, neist neljas on ta alustanud algkoosseisus ja ühes lülitunud vahetusest.

Ühtekokku on Jõhvist pärit noormehel kirjas 7 tabamust, millega juhib väravaküttide pingerida, seejuures on ta hakkama saanud ka ühe kübaratrikiga. Värava on Kulatšenko löönud viiest mängust viimases neljas. Samuti on JK Transi ründaja teeninud ühe kollase kaardi.

FC TVMK treener Vjatšeslav Bulavin pole oma meeskonnaga sel aastal veel ainsana kaotusekibedust tundnud — neljast mängust on kirjas kõik võidud, väravate vahe on seejuures 20:2. 12 punktiga ollakse Meistriliiga liidrid.

Esiliigas pälvis parima mängija tiitli FC Levadia II Tallinna pallur Sander Puri ning parima juhendaja oma JK Vaprus Pärnu peatreener Kalev Pajula.

16-aastane Puri on alustanud kõiki nelja FC Levadia II Esiliiga mängu algkoosseisus ning aidanud meeskonda kolme väravaga. Kaks Puri tabamust on olnud FC Levadia II-le väga olulised: üks neist tõi JK Tervis Pärnu vastu 1:0 võidu ning teine, lõpuminutitel löödud värav aitas 2:1 alistada JK Tallinna Kalevi.

Kalev Pajula juhendatav JK Vaprus püsib sel hooajal Esiliiga kaotuseta, nelja mänguga on väravate vahe 11:3 ning nii ollakse tabelis 12 punktiga esikohal.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi jms. Ühtekokku kuulutatakse parimaid välja üheksal kuul. Mälestusesemed laureaatidele annab üle Eesti Jalgpalli Liit.