See oli itaallaste poolt väga kõva avaldus. Belgiast võib öelda nii palju, et kui välja arvata viimased viisteist minutit, oli rünnak ikkagi väga suur pettumus. Võib-olla oli asi selles, et itaallased vanade kaladena teavad, kuidas suurturniiridel mängida ja Belgial oma noore koosseisuga ei ole sellist kogemust. Nende kaitse oli suhteliselt auklik ja veidi ebakindel. Ka niisugust potentsiaali, nagu neil seal eespool on, peavad nad suutma paremini ära kasutada. Marc Wilmotsil on nüüd tükk tegemist, et kõik need suured ja paljuräägitud noored staarid mängima panna. Tänane esitus oli veidi pettumus.

Ei olnud kindlust rünnakufaasis ja kaitses oldi hajevil ja üldse mitte oma tasemel. Samas oli see alles esimene mäng ja eks Belgial ole veel võimalusi ennast parandada.

Ma usun, et Itaalia saab kindlasti alagrupist edasi. Arvan, et selle mänguga tegid nad väga kõva avalduse mitte ainult edasisaamiseks, vaid ka selles osas, et nendega tuleb kindlasti arvestada ka juuni lõpupoole. Itaalia kaitset on igal suurturniiril raske lahti harutada. Seekord paistis aga eriti silma see, et kaitsest rünnakule üleminekud olid neil väga head. Antonio Candreva ja värava autor Emanuele Giaccherini kiirus oli väga muljetavaldav. Samamoodi Graziano Pelle, kes on Inglismaal harjunud väravaid lööma. Itaalia oli väga hea ja kui nad niimoodi mängivad, siis jõuavad väga kaugele. Ütleks, et veerandfinaali kindlasti.