Kahe mängu kokkuvõttes pääsesid väravatega 3:2 veerandfinaali Portugali meistrisarja liidrid ja koduses seltskonnas 28 mängu järjest kaotuseta püsinud portolased.

Paul Scholes viis küll võõrustajad 32. minutil pealöögist juhtima ja 1:0 võit tähendanuks anU-le ka edasipääsu, kuid 90. minutil juhtus paratamatu, kirjutab Sportnet.

ManU ameeriklasest väravavaht Tim Howard tõrjus küll esimeses mängus mõlemad Porto väravad löönud Benni McCarthy karistuslöögist värava ristnurka lennanud palli, kuid esimesena jõudis selle juurde Costinha ning saatis nahkkera püüdmatult võrku.

Mullune finalist Torino Juventus jäi Deportivo La Corunale alla nii võõrsil kui kodus võdse tulemusega 0:1. Torinos lõi Walter Pandiani Hispaania liiga hetke kolmanda meeskonna võiduvärava juba 12. minutil. Pandiani läks järgi La Coruna väljakupoolelt antud pikale pallile, võttis karistusalas nahkkera omaks, lollitas ära Juventuse kaks kaitsjat ja ka väravavahi ning saatis palli karistamatult võrku.

Mõlemad mängud lõppesid 1:0 ka paaris Lyoni Olympique — Real Sociedad ning mõlemal korral olid võidukas kahe viimase aasta Prantsusmaa meister. Teisipäeval oli kodupubliku ees väravalööjaks brasiillane Juninho Pernambucano 77. minutil.

Chelsea ja VfB Stuttgart lõpetasid Stamford Bridge’il oma teised 90 minutit väravateta ning võõrsil saadud napp 1:0 võit viis kaheksa parema hulka Chelsea.