Arsenal asus kohtumist juhtima 8. minutil Patrick Vieira väravast, kümme minutit hiljem Ryan Giggs viigistas. Vaheajale mindi aga ikkagi Arsenali juhtimisel — 36. minutil oli täpne Dennis Bergkamp.

Teisel poolajal lõi aga Manchester kolm vastuseta jäänud väravat ja suutis tähtsa kohtumise võita. Unitedi poolel tegid skoori Ronaldo 54. ja 58. minutil ning John O’Shea mängu eelviimasel minutil. Seejuures olid külalised jäänud kakskümmend minutit enne mängu lõppu Mikael Silvestre eemaldamise järel kümnekei.

Arsenali peatreener Arsene Wenger ütles peale mängu, et nende jaoks on jaht meistritiitlile lõppenud. “Manchester Unitedil on veel väike võimalus, kuid meie oleme Chelsea`st juba liiga kaugel.”

Manchester Unitedi juhendaja Alex Ferguson kiitis oma mängijate pühendumist, kes suutsid kaks korda kaotusseisust välja tulla.

Enne mängu viiendat kohta jaganud meeskondade Charltoni ja Liverpooli vastasseisust väljusid Londonis peetud kohtumises võitjatena külalised. Charlton asus küll 20. minutil Shaun Bartletti väravast juhtima, kuid Morientese ja Riise väravad teisel poolajal andsid Liverpoolile väärtusliku 2:1 võidu.

Barclays Premiership, 01.02.2005:
Arsenal 2 — 4 Man Utd
Bolton 3 — 1 Tottenham
Charlton 1 — 2 Liverpool
Portsmouth 2 — 1 Middlesbrough
West Brom 2 — 2 Crystal Palace

Täna oma 25nda vooru kohtumise pidaval Chelsea`l on turniiritabelis 61 punkti, järgnevad Manchester United 53 ja Arsenal 51 punktiga 25st mängust. Evertonil on neljandana 24st mängust 44 ja Liverpoolil viiendana 25st 40 punkti.

Täna kohtuvad:
Birmingham — Southampton
Blackburn — Chelsea
Everton — Norwich
Fulham — Aston Villa
Man City — Newcastle